fredag den 13. februar 2009

"Rystet" rugbrød...

Rugbrød fra JUST BAKE

Bakken rystes godt for at brødblandingen bliver løs.  Fjern proppen og tilsæt 4,5 dl lunkent vand , sæt proppen i og ryst bakken grundigt i ca 1 min.

Fjern låget og kør evt rundt i dejen med en ske eller dejskraber. Sæt til hævning i ca 30 - 60 min.

Når rugbrødet er hævet næsten op til kanten er det klar til at blive bagt i ca 60 min v. 190 °C (varmluft) eller 200 °C (alm ovn).

Efter bagning, kan brødet nemt tages ud af bakken.

Et stk friskbagt økologisk rugbrød. Ingen opvask. Pris ca 28 kr. 

Læs mere om JUST BAKE her.


7 kommentarer:

kimmm sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
kimmm sagde ...

Hej Klidmoster

Fin blog. Hvorfor har du 2? Suppen på den anden med topping i stribe ser lækker ud.

mange hilsner
Kim

Klidmoster sagde ...

Hej Kim. Jeg ved heller ikke om det er så smart med 2 blogge. Det var nok ikke alt gennemtænkt, men det var vist for ikke at få for meget brødtekst på Klidmoster.dk. Men som du kan se er jeg helt ny og grøn i blog-land, det er min undskyldning :-)
Tak, det er også en super dejlig suppe.
Mvh Malou

Bettys blog sagde ...

Det var spændende læsning om den lette måde at bage rugbrød på. Jeg har ikke opdaget det produkt, så det er fint at vide, det findes.
Lige i dag har jeg lidt travlt, men jeg vil vende tilbage til din blog.

Klidmoster sagde ...

Hej Betty.
Tak, det er dejligt at du kan bruge det til noget. Du kigger bare forbi når du har tid. Der er mere mad på Klidmoster.dk hvis det har interesse?
Mvh Malou

Mette sagde ...

Det er super med dine anbefalinger af produkter på denne ekstra-blog :)

Vh Mette

Klidmosteren sagde ...

Hej Mette

Tak skal du ha' :-)

Desværre er jeg gået lidt i stå med den, men jeg har en masse ting jeg gerne vil blogge her. Det er jeg sikker på at jeg finder tid til i det nye år - så hæng på :-)

Glad julehilsen
Malou