onsdag den 18. februar 2009

Honning...

Jeg bruger honning i min te i stedet for rørsukker. Jeg vælger oftes den her fordi den både er økologisk og støtter Max Harvelaar fonden. Jeg vælger altid Fairtrade hvis det er en mulighed. 

Fundet i Føtex til ca 25 kr.

3 kommentarer:

Ivan K sagde ...

hey
er dit forslag til honningindkøb ikke øologienns achilesæl i en nøddeskal. Ved at insistere på øko" og "fairtrade" fremfor "lokal produktion" og transportbelastning", har man, nøgternt set, ikke bidraget med noget som helst andet end en købt god samvittighed. man kunne også nævne økobananer; de er øko, men plukket for tidligt, transporteret 1000vis af km, pakket ind i pap og plast. Ølologisk drift er fødevareprduktionens engel, men der skal markante ændringer til i vort daglige kostvalg før det virkelit batter; jeg mner økokød er stadig co2udledende og honningen fra Føtex lge så.
Ivan K
http://mund-fuld.blogspot.com

Ivan K sagde ...

sorry for de mange tastfejl, mit tastatur er slidt ;)

Klidmoster sagde ...

Hej Ivan

Tja bum, der er noget om snakken. Det er svært som forbruger at træffe de rigtige valg. Der er altid for og imod lige meget hvad man vælger. Jeg vælger økologien for ikke at få for meget unødigt hejs ind i mit system.

Den her blog synger på sidste vers. Jeg overvejer at slette den helt. Jeg skriver alligevel kun på Klidmoster.dk - så måske ses vi der?